Villáminterjúk átmozgatás közben

Sose gondoltam volna, hogy én valaha idegeneket fogok megszólítani és kérdéseket teszek föl nekik. Ma mégis megtettem ezt, mikor Péter-halmon, azaz a Halmi erdőben lefutottam 6km-es átmozgatásomat és közben a Külső Keleti Körútról kérdeztem az embereket.
Kezemben egy fényképezővel és egy telefonnal, amire a véleményeket vettem fel igen sok megszakítással sikerült lefutnom a mára tervezett adagot, de megérte. A legtöbb ember készségesen válaszolt, igaz van aki nem vállalta fel nyilvánosan véleményét, de még így is 7 ember tiltakozását sikerült összegyűjtenem. Olyannal aki az út megépülése mellett foglalt állást nem is találkoztam. Aki esetleg kíváncsi a véleményekre, vagy maga is szeretne állást foglalni az látogasson el ide: http://kkk.blog.hu/
Szerintem sokat számítana ha olyanok is véleményt mondanának az út ellen, akik nem Lőrincen laknak, de sajnálják az erdőt. 
Az edzés nem tudom mennyi edzésértékkel bírt, így kb 10 részben. Egyben 1km-nél többet nem is futottam, de mindig feldobottan indultam tovább, hisz megvolt a sikerélmény minden beszélgetésnél. Végül talán 7km is meglett a távolság és pörögtek a lábaim. Nem is csoda. Ha megláttam egy embert rohantam oda hozzá és elég sokan voltak a késői és borús idő ellenére. 🙂
Holnap hosszútávú OB, ahol szeretnék egy jót futni, leginkább magamhoz képest. A cél az, hogy úgy fussak át a célvonalon, hogy mindent megtettem és nem volt különösebb gond a lábammal, erőnlétemmel, vagy a tájékozódással. Szeretném, hogy a befutón lássam értelmét hajrázni.
Az eredmény alakul, ahogy alakul. Ezen majd remélem elkezdhetek izgulni befutás után.
 
Összesen: 7km, 34 perc

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.