Hegyi 15km négyesben

Délután 5-re beszéltük meg Gerivel, hogy futni indulunk és úgy 15km-t megyünk. Gerivel együtt aztán megjelent Tibi is, valamint később csatlakozott hozzánk Baggio is, akivel korábban a TSC pályán már futottunk együtt. A Turul lépcső felé mentünk és köszönhetően a 4 fős csapatnak elég rendes tempóban haladtunk felfelé. A tetejére 5:17 alatt értünk fel, ami nekem új rekord. Tiszta sor, hogy ezen még egy csomót lehetne lefaragni, de mivel ezt a fölfelét általában még a bemelegítés végén futjuk, így nem fogom erőltetni.
Egy kis csúszkálós rész jött, mert a mai havazás itt is nyomot hagyott, így a csemetéskerttől aszfalton, majd a dózeren futottunk tovább. A tempó itt újra felpörgött és néha olyan érzésem volt, mintha valami hegyi hajrát nyitottunk volna. Alapvetően jól ment a futás és még közel sem volt max. a tempó, de a holnapi résztáv miatt így is elgondolkoztam kell-e ez nekem. Végül a magasfeszültségű vezeték alatt bevártuk Tibit és innentől mérsékelt tempóban mentünk tovább, majd nemsokára fordultunk is. Ekkor már minden tiszta hó volt, még az út is, de sebaj. Úgyis a tavasz győz! Visszafelé kifejezetten kellemes tempóban futottunk és srácok egy csomót ökörködtek. Amúgy is jó kedvem volt, a futás is jól ment, így egy igazán jól sikerült edzés lett ez a mai.
Mivel a tegnapi sok nyújtás úgy tűnik segített (feltaláltam a spanyolviaszt), így ma is rávettem magam egy jó fél órás nyújtogatásra.
 
Összesen 15km, 400 szint, 78:24

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.