Hosszú futás a Gerecsében

Mára mindenképpen valami keményebb edzést akartam tenni, lehetőleg nem egyedül, így kapóra jött, hogy Geri egy közepesen hosszú futást tervezett mára.
Abban a tudatban mentem át hozzájuk, hogy 20km-t futunk, de aztán rögtön kiderült, hogy Markót Tomi-val meggondolták magukat és rendes hosszú futást nyomunk. Felmerült bennem, hogy esetleg nem fogom bírni a jó 1,5 hét lazulás után, de szerencsére a tempó aztán igen kellemes volt.
A lépcsőn felfelé ilyen könnyen még talán sosem futottam fel (5:44), majd az erdészeti úton mentünk, hogy lekanyarodjunk Koldusszállás felé. Tamásnak nem ment túl jól a futás, így a tempó a felfelékben elég mérsékelt volt, bár Geri néha megindult és én ilyenkor mentem vele,
A Pes-kő északi oldalában futottunk el, ami nekem azért is tetszett, mert erre még sosem jártam, ráadásul tán a Hungi terepére is befutottunk.
Egy jó 4-5km-es betonfutás következett, de ezt is élveztem, mert kegyetlen szép idő volt. Szépen sütött a nap és a környék gyönyörű. Legszívesebben mentem volna tovább a Gerecse hegy felé.
A Gorba-tető után aztán a piros jelzésen mentünk vissza és megálltunk frissíteni egy forrásnál, ami azért már rámfért. Kicsit túl voltam öltözve ugyanis, így izzadtam rendesen. A visszafelében még megnyomtunk pár szakaszt, de nem bírtam el Gerivel. A hegyi hajrákat és a sprinteket is ő nyerte. A Turul lépcsőjén jöttünk végül le.
Ilyen hosszút azthiszem még nem is futottam itthonról. Örülök, hogy egy komoly edzéssel sikerült kezdeni a síelés utáni időszakot. Remélem megadja az alapot, hogy visszarázódjak a kemény edzésekbe.
Meglepett, hogy milyen jól éreztem ma magamat, úgy tűnik kellőképp kipihentem magam a lazsálás és síelés alatt.
 
Összesen 32km, 620 szint, 161:00

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.