Rugógyár kör ezúttal hármasban

Nem éreztem nagy motivációt az esti edzéshez és Tibi is szólt, hogy ő csak valami 10-12 kilit fog ma futni, ami ugye azt jelenti, hogy max. 6 kili után visszafordul. Ennek ellenére eszembe se jutott lerövidíteni az edzést és ráadásul Geri is bejelentkezett, hogy velünk tart, sőt meg akart fűzni, hogy fussak vele többet. Ő 30-at akart nyomni és legalább 25-re akart rábeszélni engem is.
Mikor elindultunk kifejezetten jólesett a tempó, hisz elég lassan mentünk. Lábra ennek ellenére éreztem, hogy nagyon nem vagyok friss és beszélhetnékem se nagyon volt.
Szerencsére nem is nagyon kellett beszélnem, mert ez a két ökör jól elpoénkodott nélkülem is. Leginkább szivatták egymást és néha engem is. Ennek ellenére fejben hosszúnak tűnt a futás, mert nem pörögtek a lábaim. A szokásos rugógyár kört nyomtuk és ekkor szóba se került, hogy másfelé menjünk és végül Tibi is meggondolta magát és végig velünk tartott.
Azért némi baromkodásba én is benne voltam. Például a vége felé a városban tettünk egy apró kitérőt és befutottunk a plázába, hogy ott a majdnem kihalt folyosón és mozgólépcsőn fussunk egy keveset. Ez a móka kifejezetten tetszett, mert bár nem voltunk bent 1 percnél többet és pár embert talán meg is botránkoztattunk, de legalább most először megnéztem milyen is a Turul Pláza.
Jó, hogy ma eljött Geri is, mert bár Tibivel is jól elvagyunk, de ma nem voltam valami bőbeszédű és így legalább ők ketten pofáztak, amit én szépen hallgattam.
A végén még tettem egy kis kitérőt Gerivel és így meglett a 20km, ezúttal talán bőven is.
Nem esett igazán jól a mai futás, de örülök, hogy lekocogtuk ezt a 20 kilit. Nyújtanom kellene, ezt nagyon érzem magamon.
 
Összesen 20km, 180 szint, 98:54

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.