Pörgök és jól megy a futás

Kicsit későn ettem, ráadásul hurkát és kolbászt, így a 3 óra kevésnek bizonyult az emésztésre. Mikor Tibivel találkoztunk mondtam is neki, hogy lehet ma gondjaim lesznek, főleg mert résztávszerűséget terveztünk mára.
Előbb futottunk 10 percet könnyen, majd jött 10 perc erős. Nem igazán esett jól, bár különösebb problémám se volt vele. Ezt 5 perc laza futás, majd újabb 10 perc lendületes követte. Ez a második már teljesen jól ment, nem is éreztem a hasamat. A tempó nem volt különösebben nagy, mert 4 perc alá nem is nagyon mentünk be tán egyszer sem. A rugógyárnál megfordultunk, majd 5 perc könnyű következett, ami a lefelének hála 4:30-on belülivel ment, majd a 10 perc gyors nagyon jól ment. Néhol lejtett, de a második fele már nagyjából sík volt és az enyhe szél sem szemből fújt. Tibi meg csak mondta, hogy 3:50, 3:42, 3:44, 3:40… Egyszer nem mentünk 4 perces fölé és igen kellemes pörgős 10 percet nyomtunk. Jó dolog ez a távolságmérős polár óra!
Újabb 5 perc laza következett és a végén még 5 perc lendületes szintén 4 percesen belül.
Levezetésként a város széléről hazakocogtunk, ami szintén egész pörgős lett és néhol 4:30-on belülivel ment.
Nagyon jó kis edzés lett ez a mai és ha belegondolok, hogy épp 24 órán belül ez volt a 3. edzésem, amivel sikerült 3 részből 42km-t összehoznom, akkor különösen örömteli, hogy mindez lazán ment és nem érzem, hogy fáradt lennék.
Azthiszem most kell óvatosnak lenni, nehogy valami megtörje a lendületet.
 
Összesen 17km, 100 szint, 74:32

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.