Mától futok, hétfőtől alapozás!

Azthiszem igencsak kezd megjönni a kedvem a futáshoz és ma már nem is hagytam ki az edzést.
Még világosban sikerült futnom egyet a hegyen. A nagyvölgy felé indultam, de egy hirtelen ötlettől vezérelve nem a völgyben futottam fel, hanem a Bányász kilátó felé vettem az irányt és a kis ösvényeken futottam fel. Már épp kezdtem örülni, hogy belegyaloglás nélkül fel tudok menni, mikor megcsúsztam és jól odavertem a bal térdem. Baj nincs, 1 perc után mentem is tovább, de azért még most este is érzem kicsit.
A kilátó után tettem még egy kitérőt balra a csemetéskert irányában, de már nem mentem le odáig, hanem hazafelé vettem az irányt.
Élveztem a futást, bár végig éreztem, hogy nem vagyok valami jó erőben.
Futás után még végigcsináltam a szokásos bokatornát is, ezúttal Edit vezényletével.
Holnap is futok egyet, aztán hétfőn kezdődhet az alapozás. Ilyen korán még sose kezdtem el az alapozást, de most nincs mire várni. Van hozzá kedvem, be is kezdek egy 100km feletti héttel főleg, ha bírni fogom.
 
Összesen 9km, 260 szint, 51:20
 
Max. pulzus: 170
Átlag pulzus: 149
Megnyugvási: 40 (151/111)

“Mától futok, hétfőtől alapozás!” bejegyzéshez 2 hozzászólás

 1. Én nem vagyok nagyfutó, csak az egyetlen tevékenység, ami minenből ki tud szakítani. Decemberben megcsúsztam egy szemét murvás részen, esőben, alig tudtam hazabicegni a bokám miatt. Pokolian fájt, dagadás stb. Sebész hozzá sem ért, mondta, hogy pihentessem,borogassam. Mankóztam, nemigen tudtam ráállni. Most már elég jól megyek, azóta nem futottam, mert nem tudok. Kérdés – most már nagyon vágyom rá -, hogy kezdhetem terhelni (fastumgel-lel kenem reggel, este kicsit piros még a kiálló bokacsontom oldalt), vagy bokatornázzak, vagy szoros gumizokniban fussak, iszonyú frusztrált vagyok, hogy nem tudok futni. Nem tudom, hogy egyáltalán elszakadt-e valamim, befelé még most sem tudom fájdalom nélkül elmozdítani a bokám. Mi lesz így velem? Orvoshoz nincs értelme menni, mert kívülről nem látszik semmi már, csak a pirosság. Van ötleted? Bár én is futnhatnék újra. Csak ennyi. Bár nem a Te témádhozszóltam hozzá,csak elnyavajogtam a saját bajomat,de nagyon irigyellek.

 2. Szia!

  Írtam e-mailt a címedre.
  Szerintem menj el orvoshoz még most is, lehetőleg olyanhoz, aki kifejezetten ilyen jellegű sérülésekkel foglalkozik és tudja, hogy egy futónak fontosabb a lába, mint egy átlag embernek.
  Mailben írtam elérhetőséget olyan orvoshoz, akit jónak tartok.

  Gyógyulj meg! Ha kérdésed van, vagy javul a lábad írj!

  Üdv,
  Harkányi Zoli

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.