Fáradtan 4km váltakozó

Iszonyat fárasztó napom volt és későn is végeztem, így kapóra jött, hogy Skuló megkérdezte nem akarok-e tőlük meni futni a BEAC pályára.
Így legalább nem kellett időre menni és egyedül futni sem.
Bemelegítésnek kifutottunk a BEAC pályára a Petőfi hídon át és már éreztem, hogy lábra fáradt vagyok. Kicsit még köröztünk a pályán, hogy legalább 4km meglegyen, majd futottunk 10×100 métert.
Ezt követően 200/100 váltakozót nyomtunk, de igazából nem döntöttem el mennyit megyek. 3-tól 5km-ig bármi lehetett volna belőle és végül 4km lett. Skuló rögtön az elején lemaradt és nekem sem ment jól. Próbáltam a gyors szakaszokat rendesen megfutni és inkább a lassú részeket vettem könnyebbre. Ennek meg is lett az eredménye, mert nem futottam valami jó időt. A 4000 méter lett 15:32, méghozzá egy nem túl magas 163-as átlagpulzussal.
Simán ment volna az 5-6000 méter is így, de nem esett jól, nem ment és inkább abbahagytam 4km-nél. Visszafutás megint szűk 3km lett, így legalább a levezetés rendben volt.
Elég gyenge és rosszul sikerült edzés lett ez a mai, de mégsincs rossz kedvem, mert a bokám rendben van. Csak azért nem írom, hogy közel 100%-os, mert olyan utoljára több, mint egy éve volt.
 
Összesen 12km, 63:12
 
Átlag pulzus: 142
Megnyugvási: 44 (167/123)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.