Laza futás se esik jól

Gerivel beszéltünk meg mára egy könnyű futást és nekem sikerült rábeszélnem, hogy ma felejtsük el a hegyet és menjünk Síkvölgy felé. Mentünk hát egy jó 8km-es kört, amit egy helyen meg is toldottunk. Nekem nagyon nem esett jól a futás és Geri is többször elkezdett hülyülni. Szemmel láthatóan neki se élete edzése volt a mai és nem is akarta komolyan venni. Többször megálltunk és nyújtást imitáltunk, majd mentünk lassan tovább.
A végén magamra erőltettem 10 repülőt már a Dózsakert szélén, majd még Edit elé is tettem egy kitérőt, de mivel előbb végzett a németórán, így lemaradtam róla.
Nem segített rajtam ez a mai edzés, de nem tudtam jobbat kitalálni. Azthiszem holnap is valami hasonlót futok, az eredetileg tervezett résztáv helyett.
Jobban kiütöttem magam a múlt héten, mint hittem. Össze kell kaparni magamat. Még az is felmerült bennem, hogy egy-két napot teljesen ki kellene hagyni.
A 60-as megnyugvási pulzusom sem ítélem meg pozitívan, sőt nem tudom mire véljem. No igen. Ez most tipikusan az az időszak amikor gáz, hogy nincs edzőm.
 
Összesen 10km, 51:17
 
Max. pulzus: 149
Átlag pulzus: 130
Megnyugvási: 60 (135/75)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.