Összefutottunk Mauer Lajossal

Sikerült kicsit elvacakolnom az időt, így nem indultam már neki a hegynek, hanem csak egy alibi edzést terveztem futni, méghozzá a Csónakázó-tó körül. Csak két kört tettem meg ott, mert rengeteg muslinca meg bogár volt a levegőben és már elegem volt belőle. Nekiindultam a hegynek, mert gondoltam, hogy ha még gyorsan felérek, akkor világosban le is tudok jönni a Turul lépcsőjén.
Új helyen mentem át a 100-as úton, majd persze nem találtam átjárót az autópálya alatt, így mentem mellette az utcán. Erre még nem jártam, így nem igazán zavart, hogy nem tudok felmenni a hegyre. Végül a autópálya pihenő alatt találtam gyalogos átjárót és azon mentem át. Eddig nem is tudtam, hogy itt ilyen van, de azért nem hiszem, hogy ezután gyakran megfordulnék erre.
Az erdő szélén vezető utcán mentem és csodáltam a hegyet, ami innen is szép, majd a Turultól levezető útvonalon elindultam haza. Már a Győri utat kereszteztem, mikor szembejött Mauer Lajos. Gyorsan becsatlakoztam hozzá és már futottunk is fel a Turulhoz. Nyomtunk egy 6:06-os időt, ami Lajosnak új rekord, majd ugyanott lejöttünk mindkétszer halálra ijesztve egy csoport vagány teenagert.
Jól elbeszélgettünk és még a Csónakázó tó körül is tettünk egy kört, majd visszafutottunk Dózsakertbe.
Tetszett ez a mai futás, mert elég változatos lett és ugyan a városban tekeregtem, de most jó volt ez is és hála Lajosnak sikerült egy egész normális hosszúságú edzést csinálnom.
 
Összesen 15km, 200 szint, 75:17
 
Max. pulzus: 161
Átlag pulzus: 138
Megnyugvási: 44 (141/97)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.