Nem tervezett hosszabb futás Vértestolna felé

Napközben megbeszéltem Gerivel, hogy elmegyünk futni, de hozzátette, hogy csak valami könnyűt megyünk. Én mondtam, hogy nem baj, hisz a Postás 2. napja után úgy gondoltam rámfér egy kis pihenő. Rövidnadrágot vettem fel futáshoz, idén először, mert gondoltam, hogy 10-12km alatt csak nem fog kidörzsölni.
A futás elején mondta Geri, hogy a MÜTF előtt találkozunk a kalandtúrás társával, Tengerdi Zitával, akivel a vegyespáros megnyerésére készülnek majd Zakopánéban. Innentől már hármasban mentünk tovább és az is kiderült, hogy a könnyűt Geri csak a tempóra értette, mert távban hosszabbat terveztek.
Sikerült lebeszélni őket arról, hogy megint a poros dózerutakon fussunk Vértesszőlős felé és inkább Vértestolna irányába mentünk. Felmásztunk a nagyvölgyön, majd a gyönyörű részen leereszkedtünk a hegyről a túloldalon. Innen a rét szélén mentünk vissza és ekkor már a többiek is egyetértettek abban, hogy sokkal jobban jártunk ezzel az útvonallal. (Egyszer tuti valami ilyen környékre költözök)
Itt már kezdett rendesen kidörzsölni az atléta nadrág, így ez kicsit zavaró volt, de azért jól telt a futás, végig beszélgettünk. Zita amúgy igen jól nyomja, magamtól se hiszem, hogy gyorsabban mentem volna.
Nem terveztem ilyen hosszút mára, de jólesett és nem bánom, hogy ezt futottuk.
 
Összesen 18km, 400 szint, 98:01

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.