Postás Kupa 1.nap – Zuppa

Nem igazán izgatott ez a verseny, leginkább arra vágytam, hogy végre egy olyat fussak, amit végig élvezek. Ilyen ugyanis az idén még nem nagyon volt. Hol a bokám vacakolt, hol eltévedtem, hol pedig egyszerűen szörnyen ment és még a hasfalam is húzódott.Postás Kupa - Zuppa
Bemelegítésnek ennek megfelelően futottam rendesen, ami végül bő 3km lett.
A rajt után jó kis mászás következett, ami alatt végignéztem a pályát és szenvedtem rendesen, majd sajnos rögtön csináltam egy bő 2 perces hibát, majd a kettesre is rosszul mentem. Itt befogott Bukovac Pavol és igen jó tempót futott hozzám képest. Az ösvényen keresztülfutott a 3-ra menet, így nem követtem, de még a nyiladék előtt újra összetalálkoztunk. Persze jóval gyorsabb volt, mint én, így el is lépett tőlem és legközelebb csak a 4-es előtt láttam, mikor jött velem szembe. Először azt hittem már a pontról jön ki, de szemlátomást épp azt kereste a környékemen, amivel elbizonytalanított. Azért mentem tovább és ő is elindult utánam, így előtte fogtam a pontot.
Egy darabig én mentem elől az ötösre is, de azért csak elfutott mellettem és mikor ő keresztezte a nagy utat én a kerülő mellett döntöttem. Ez nem is lett volna rossz, ha a pontközelben nem hibázok egy igen nagyot. No itt már rendesen letörtem, mert Józsa Gábor is elment mellettem, így már több, mint 4 perccel vert ekkor.
A hatosra is hibáztam, mert lemásztam a sziklákhoz, majd a hetes is elég vaktában ment és a pont fölé csúsztam.
A nyolcas kicsit később jött, mint vártam. Úgy tűnt messzebb van a magaslestől, de azért nem álltam meg. Nem igazán pörgettem már a versenyt, így a rövid átmenetben is kaptam rendesen és végig bizonytalan voltam. A 10-es fölött megnéztem egy másik pontot egy sziklánál, majd végre legalább a 11-es jól jött.
A 12-re aztán nem tudom mit csináltam. Úgy tűnik nagyon nem akartam a szintet leadni és egy igen nagy kerülőt csináltam a pontra, ráadásul a gödröt se találtam meg, csak némi keresgélés után mikor Kovács Ádám is megérkezett. Ő látszólag határozottan ugrott a gödörbe, majd jól otthagyott a lefelében. A bokám miatt se mertem utána menni, de a talpamon se sok bőr volt már ekkor, így igencsak lemaradtam a gyűjtőre.
Összesen hibázhattam vagy 10 percet és amúgy is szánalmas volt ez a futás.
A bal talpamról a sarkamnál olyan szinten lejött a bőr, hogy edzőcipőben is kellemetlen ráállni.
Holnap nem tudom, hogy fogok versenyezni, de valószínűsítem, hogy nem megyek majd végig a 15km-es pályán, utána pedig többek tanácsára 1-2 hetet lazára veszek. Térdtől lefelé ugyanis már nincs használható része a lábaimnak, fáj mindenem. Bokám, talpam és még a jobb vádlim is.
Mondjuk biztos nem fogok kihagyni teljesen 1-2 hetet, de azért lehet lesz pár pihenőnap.
 
Összesen 10km, 300 szint, 66:34
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.