21km Gerivel Vértesszőlős felé

Majd 2 hónapja futottunk utoljára együtt Gerivel, de ma végre össze tudtunk egyeztetni egy közös futást, ráadásul rögtön egy huszast beszéltünk meg.
Elég szenvedősen indultam neki, egyáltalán nem éreztem úgy, hogy nekem ma szükségem lenne erre a futásra. Amilyen jólesett tegnap az edzés, annyira nem tetszett ez a mai.
Szanatórium felé kezdtünk, de nem futottunk fel a völgyön, hanem a Megalódusz hegyifutón indultunk el szemben. A rét szélén felfutottunk, majd lekanyarodtunk Vértesszőlős felé. Egész a falu közelében mentünk el, majd a dózerúton futottunk fel a hegyre. Hát nem éppen erre vágytam, mondtam is Gerinek, hogy ronda helyre hozott. Mondjuk az erdő itt is szép volt, de nem épp tájfutós edzés egy poros lassan emelkedő dózerúton futni.
Kicsit be is kattantam, hogy ahelyett, hogy mondjuk Vértestolnára mentünk volna át itt kell futnom és mivel az ilyen lankás fölfelék mindig is jól mentek, így elkezdtem kicsit tolni. Gerinek szemlátomást nem esett annyira jól. Fura, hogy előtte a meredek fölfelében én szenvedtem, itt meg ő.
A tetejétől aztán mentünk tovább hazafele a dózeren, bár szerencsére a völgy tetejéhez tettünk egy kitérőt, így legalább ott sima úton futottunk. Ekkor már csak azt vártam, hogy lefelé csorogjunk a hegyről, mert kifejezetten nem esett jól lábra a futás.
A Turulnál jöttünk le, majd a MÜTF-nél még megálltunk gimnasztikázni is.
Kellett már egy hosszabb futás és bár nem esett jól, de azért biztos használt.
 
Összesen 21km, 400 szint, 110:11
 
Max. pulzus: 176
Átlag pulzus: 143

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.