6km és esélylatolgatás

Ma is Lőrincről futottam és hála az égnek ma se kellett egyedül futnom, mert apám velem tartott. Napközben még nem nagyon járt az agyam a holnapi Hosszútávú Bajnokságon, de délután elolvastam KisZsebe levelét, amiben azt írta, hogy valami betegség próbálja ledönteni a lábáról és lehet el sem indul. Ekkor kezdtem el igazán gondolkozni azon, hogy mire lehetek elég holnap.
Futás közben aztán már végig ezen járt az agyam. A 6km után még csináltam 10 repülőt is egyedül, ami egész jól ment, de még mindig van két dolog, ami zavar, pontosabban a bokámmal együtt három. A bal sarkam még nem gyógyult be, így ragasztani kell majd és a cipőt is jól beáztatom holnapra. Ezen felül még a hasamban is megvan az a kellemetlen érzés, ami gyorsabb tempónál érezteti hatását.
Azért nem nyafogok, hisz jól felkészültem, megvan a kellő alapom és most már talán gyors is vagyok, már amennyire egy hosszútávún kell. Pont azon agyaltam futás közben, hogy azért volt pár nagyon bíztató hosszú futásom az alapozás alatt, ami bizakodásra ad okot. Leginkább a Margita 40 jutott ma az eszembe, hisz ott igen kemény tempóban tudtam futni közel 3 órát. Ennél több, pedig holnap sem fog kelleni és nagyon remélem minden összejön.
Úgy kalkulálok, hogy Józsa Gábort és Kovács Ádámot semmiképp sem tudom megverni, de rajtuk kívül is van még pár ember, aki esélyesebb nálam. Isti ugyan úgy tűnik nem lesz versenyben, de Létra biztos jó erőben van és rajtuk kívül is vannak még páran. Fecó biztos pontnak tűnik, de ha jól megy, akkor szerintem nála tudok jobbat jönni, ellenben Gábor, Ádám és Létra szerintem csak akkor verhető, ha fejreálnak, vagy nagyon nagyot hibáznak. Reális cél tehát a 4.hely lenne mögöttük, de ez egy hosszútávú verseny lesz, így bármi megtörténhet. Egyikőjüket szeretném megverni és ha ez sikerülne, akkor úgy gondolom, hogy meglehet a dobogó. Ez a célom, még ha elég merész célnak is tűnik.
Mondjuk azt nem tudom, hogy az Ukránok mit tudhatnak, de a külföldiekkel amúgy sem nagyon számoltam, hisz egy OB-n nem a külföldieket kell megverni.
Ha a dobogó nem is feltétlenül jön össze, azért van egy minimális elvárásom magammal szemben, mégpedig az, hogy pontszerző helyen végezzek. Ha ezt nem érem el, akkor mindenképpen csalódott leszek függetlenül a körülményektől.
A cél mindenesetre a dobogó. Nagyon régóta nem álltam OB-n egyéniben dobogón és most úgy érzem sikerülhet.
 
Összesen 7km, 37:11
 
Max. pulzus: 158
Átlag pulzus: 142
Megnyugvási: 41 (145/104)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.