Zavaró fájdalommal 11km

Egy könnyű 13-14km-re indultam el délután, de hamar elment a kedvem a futástól. Alapból jól érzem magam, de a hasamban még mindig megvan az a kellemetlen érzés, ami terhelésre érezteti hatását és most még rosszabb is lett. Nem tudom mi a fene lehet ez, de talán összefügg a keddi dombozással. Lehet megerőltettem magam, vagy esetleg felfáztam.
Az mindenesetre biztos, hogy ha nem mozgok nem érzem és minél gyorsabban futok, annál rosszabb. Azt már rögtön a futás elején elhatároztam, hogy repülőzni nem fogok, mert gyorsabb futásnál, vagy trappolásnál sokkal jobban érzem a hasam.
Azért nem volt olyan vészes a dolog, de mindenesetre nem kellemes. A szanatórium völgyön futottam fel a feléig 10:41 alatt (141-es átlagpulzussal), majd jobbra kanyarodtam, de ezúttal nem a csemetéskert előtt futottam el, hanem felmentem a Lengyel-halála oldalába. Itt sajnos kétszer is kerítést kellett mászni, de legalább kicsit hosszabb lett az edzés.
Innen már egyenesen hazafutottam, így csak 11km lett, de ezt se igazán tudtam élvezni. Remélem hamar elmúlik a nyavalyám és nem járok úgy, mint Pelyhe Dani a sérvszerűségével.
 
Összesen 11km, 250 szint, 58:11
 
Max. pulzus: 152
Átlag pulzus: 131
Megnyugvási: 48 (128/80)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.