Sas-hegy esőben

Mivel úgyis Skulóéknál volt dolgunk Edittel, így megbeszéltem Marcival egy közös futást délutánra. Sajnos az eső elég rendesen esett, így nem indult valami vidámnak az edzés, de kicsit kíváncsivá tett, hogy a Sas-hegyet is beterveztük.
A Gellért-hegyen át kifutottunk a Sas-hegy lábához, majd Skuló egy elég bozótos és kerítéssel elzárt részen bevágott az erdőbe. Hihetetlen, de a város közepén egész vadregényes területen futottunk kis ösvényeken. Nekem már ez nagyon tetszett, de feljebb szép ligetes, majd nyílt részek is vannak. Tuti el fogok menni egyszer a Sas-hegyre szép időben is. Fentről belátni az egész várost, miközben a sziklás ösvényeken föl-le rohangál az ember. Most is tettünk egy kört, majd a másik irányba az egy szem bejárat mellett távoztunk a területről. Most zárva volt, szóval elvileg be se mehettünk volna, ráadásul a Wikipédia azt írja a Sas-hegyről, hogy csak szakvezetéssel látogatható. Visszafelé aztán még felmásztunk a Gellért-hegy tetejére és megkerültük a Citadellát is.
Nem gondoltam volna, hogy ma az eső ellenére ennyire élvezni fogom a futást, bár ez csak azért volt így, mert szép helyen futottunk, ráadásul először jártam itt és végigpofáztuk az edzést.
 
Összesen 13km, 280 szint, 69:34
 
Max. pulzus: 162
Átlag pulzus: 140

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.