Négyesben Fenyőgyöngyéről

Úgy tűnik hiába huzattam ki a fogam, mert nem lettem tőle könnyebb. 🙂 Ma reggel 72,8 volt a súlyom, ami nem meglepő egy hét fogyókúra és részben futás szüneteltetés után.
Délután Fenyőgyöngyére mentünk fel futni. Árpikát felvettem a munkahelyén, majd megvártuk Gyurikát és Sinkó Janit. Ugyanazt a kört futottuk, mint már egyszer korábban, de most kicsivel jobban haladtunk, főleg az elején.
Kétszer kicsit megbicsaklott a jobb bokám, de ez nem számít kimenésnek, csak épp még érzékeny az ilyen dolgokra, így most is megéreztem. Árpikánál nem volt lámpa, így próbáltam néha odafigyelni arra, hogy neki is világítsak kicsit, de azért a neccesebb részeket leszámítva nem volt gond.
Haladtunk szépen együtt, majd előbb Sinkó Jani kezdett lemaradozni, majd meglepetésre Árpika is lemaradt 16km-nél az emelkedőben, méghozzá elég hirtelen. Oda is adtam neki a lámpámat, mert egyedül maradt fény nélkül.
Végül a múltkorinál csak 3 perccel mentünk jobb időt, de ez a végén megengedett lassabb tempó miatt volt. Nem láttam valami sokat Gyurika fényénél, főleg, ha nem tudtunk egymás mellett menni.
Bíztató, hogy nagyon könnyen ment az edzés, még a fölfelékkel se volt gondom és a végén kifejezetten könnyűnek tűnt a tempó.
 
Összesen 20km, 500 szint, 105:31
 
Max. pulzus: 168
Átlag pulzus: 149
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.