Nagyon élvezetes 15km

Délután mentem ki egyedül futni a Velencei-hegységbe egy könnyed futásra. Tervem csak az volt, hogy 30 perc és 90 perc között futok valamit ami jólesik, de a cél 15km volt.
Elindultam és nem igazán akartam rohanni és nem is mentem gyorsan. Szép lassan eldöcögtem és élveztem a futást. Csala patakon át kellett ugrani, mert a gázlónál túl sok volt a víz, majd a dombokon már nagyon élveztem a futást. Letértem az útról és csak mentem előre olyan 5,5-ös tempóban. Nem akartam sokat futni, de annyira élveztem a futást, hogy még visszafordulni se lett volna jó. Még és még akartam menni, annyira jó volt előre menni, majd visszafele is végig élveztem a futást, az Anikó forrás felé. Olyan volt ez a futás, mintha egyes fokozatba tett autó menne alapjáraton.
Csak mentem mentem és úgy érzetem akármeddig el tudnék így futni, csak ne kelljen gyorsabban menni. A nap szépen sütött, a kedvem is nagyon jó volt, így egy szuper kis kocogás lett a mai edzés.
Végül a táv simán meglett annyi, amennyit terveztem. Jó kis futás volt, nagyon élveztem. Érzem, hogy jó erőben vagyok és van is kedvem futni.
 
Este sajnos fájdogált a fogam, így azthiszem fogászatra is fogok mostanában járni.
 
Összesen 15km, 300 szint, 81:02

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.