Váltakozó futás Síkvölgy felé

Reggel 72 kiló voltam, ami ugyan nem sok, de úgy tűnik kicsit megrekedtem ezen a szinten.
Délután hulla fáradtan értem haza. Egész nap kómás voltam és semmi kedvem nem volt még este is csinálni valamit, így futni se nagyon akartam, ráadásul tegnap a lábamon is éreztem, hogy már sok volt az elmúlt másfél hét.
Gerit annak reményében hívtam fel, hogy rá tudom beszélni valami rövidebb edzésre a tervezett hosszú váltakozó helyett. Szerencsére azzal kezdett, hogy fáradt és nem akar keményet edzeni, így könnyen megegyeztünk. Átmentem hozzájuk, majd onnan indultunk el Síkvölgy felé. Azt terveztük, hogy visszakanyarodunk a Csónakázó tóhoz és ott futunk pár kört lazán váltakozva.
Végül elmentünk egész Síkvölgyig és ott se fordultunk meg, mert nekem nagyon jólesett a futás. Kellemes 10 fokban egész lazának éreztem magam és persze a futástól fel is ébredtem. Váltakozni is elkezdtünk valahol a Síkvölgyi üdülőtelep környékén, de ezt nem vittük túlzásba. Olyan 150-200 méteres gyors szakaszokat futottunk és közte a pihenő viszonylag laza volt. A végén már a Győri út végén lévő temetőhöz közelítve azért Geri bekattant és futott 2-3 nagyon gyors szakaszt.
A visszafele aztán már egész jókedéjűen telt és összességében is egy igen kellemes edzés lett ez a mai. A táv is nagyjából megvolt, bár a 18km-nél lehetett volna kicsivel többet is futni ma, de szerintem ez is éppen elég volt. Nem azon a 2km-n fog múlni.
Ez egy olyan edzés volt, ami után jobban éreztem magam, mint előtte, ráadásul egy egész értékes edzés is lett.
 
Összesen 18km, 180 szint, 88:36
 
Átlag pulzus: 139
Megnyugvási: 50 (131/81)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.