Most jól ment a futás

Ma viszonylag simán odaértem a tornatermi edzésre, de persze annyira azért nem tudtam korán hazaérni, hogy még előtte fussak is. Tornatermi edzés a már megszokott menetrend szerint zajlott, bár most Edit nem jött, így a gimnasztikát is én irányítottam, illetve szerencsére Gyulai Zoli is beleszólt.
Kicsit álmosan telt az edzés és fáradtan mozogtam, sőt a hangulat is álmos volt, de lehet csak azért, mert most összesen hatan voltunk csak. A szökdeléseknél is éreztem, hogy nem igazán vagyok dinamikus, de azért meg tudtam nagyjából csinálni mindent.
Tornateremi edzés után Gyulai Zolival indultunk futni és most az ellenkező irányba kezdtünk és csak nem akartunk visszafordulni, aminek nagyon örültem, mert így legalább nem kellett annyit egyedül futnom. Jól elbeszélgettünk, majd 35 perc után érkeztünk meg Zoliékhoz, ahonnét a Kossuth telepen át jöttem haza. Egész jól mozogtam és most nem éreztem gondnak, hogy a tornatermi edzés után kell futni, szóval pozitívan csalódtam a mai edzésnek a futás részében.
 
Összesen 12km, 58:51
 
Max. pulzus: 151
Átlag pulzus: 137 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.