Végre egy valóban könnyű futás

Nem hiába nem zavart, hogy a súlyom pár napig nem csökkent. Ma már 74,0kg volt a súlyom, így egyre közelebb kerülök a kitűzött 68-69 kilóhoz.
Kicsit álmosan értem haza, de alapvetően mostanában jó a kedvem, szép az idő is, így még a sötét se tántorított el a futástól. Igaz egyedül kellett futnom, de mostanában sok pozitív hatás ért a futással kapcsolatban. Két kemény héten vagyok túl, ráadásul ma készültem el a MEAFC új honlapjával, plusz tegnap részben az én hatásomra indult egy újabb futó, sőt talán tájfutó blog. Somogyi Gergő kezdte edzésnaplóját a neten vezetni.
Mára azért könnyű futást terveztem, mert nem akarom kikészíteni magamat. Holnap tornatermi edzés lesz, csütörtökön pedig résztáv.
A lépcső felé indultam és igen kellemes tempóban próbáltam haladni, de ez a felfele még akkor se lenne kényelmes, ha belegyalogolnék. Azért a 6:21 (153-as átlagpulzus) az eddigi leglassabb felfelém itt, amióta mérem.
Innen a csemetéskert felé mentem tovább, majd annak sarkából visszakanyarodtam a dózerúton és a panoráma úton jöttem le. Nagyon élveztem a jó időben a futást, főleg, hogy lefele nagyon könnyű megfutni ezt a kb. 5 perces tempót. A Tesco felé még tettem egy kitérőt, bár ezzel leginkább az autóforgalmat kerülöm el. A Győri út mellett aztán néha még fel is pörgött a lábam, magam is meglepődtem, hogy néha egész belelendültem.
Jólesett a futás, élveztem végig, pedig egyedül, sötétben nem nagyon szoktam.
 
Összesen 11km, 220 szint, 57:10.
 
Átlag pulzus: 138
Megnyugvási: 60 (138/78)

“Végre egy valóban könnyű futás” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia! Szuper a 11km,és a szintidő is.Én 9 km-t futottam 1:09 alatt.Hát ez nem annyira jó,pláne, hogy lesérültem, ugy, hogy egy honapot ki kellett hagynom.Most keztem el újra tegnap 2 km-rel nem merek többet futni mert még mindig érzem ,hogy a vádlim nem a régi.Rzt 6:28 alatt futottam 170-es pulzussal.Egy hónapja még 158 volt a pulzusom m,ég a 9 km-nél is.Hát igen van mit behoznom. Egyébként én is fogyni szeretnék 71kg voltam, most 68-69 vagyok, és és hát van még rajtam egy tízes PLUSSZ!De már megszerettem a futást és ha nem sérürök le remélem sikerül ezt leadnom és hosszabb távú terveim is vannak a futással kapcsolatban.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.