Közepes futás újra sötétben

Meglepődtem mikor reggel a mérlegre álltam, mert az csak 74,5kg-ot mutatott.
Munka után Geri jött át hozzánk és tőlünk indultunk futni a lépcső felé. A felfelét Geri igencsak tolta, így a múltkori 6:13-hoz képest most sokat javultam és az 5:33 most új rekord. (Átlagpulzusom a felfelében: 162)
A turulnál aztán jobbra lefelé indultunk tovább a panoráma úton, majd bekanyarodtunk balra a dózerúton, amin egészen sokáig futottunk. Már az aszfaltos része is végetért, mikor megfordultunk.
Innen visszafelé a csemetéskertig ugyanott jöttünk, majd jobbra bekanyarodtunk a szokásos turulhoz visszavezető földútra. Mióta egyszer kiment a dózeren a bokám azóta kicsit félek még ezektől a sima futásoktól is sötétben, de most nem volt gond. A turultól aztán lefelé a panoráma úton jöttünk, ahonnét másodszor is megcsodáltuk a világosban kevésbé szép Tatabányát.
A városban aztán még tettünk egy kis kitérőt a Tesco felé, majd hazafutottunk. Én még elfutottam Geriékhez, hogy kicsit kiegészítsem az edzést és onnan kocogtam egyedül haza.
Jó kis közepes edzés volt, igazából többet kellett volna futni, de a múlt hét még mindig érezteti hatását és kicsit fáradt vagyok emiatt.
 
Összesen 16km, 300 szint, 81:45.
 
Max. pulzus: 170
Átlag pulzus: 142
Megnyugvási: 53 (143/90)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.