Péter-halmon kőrözve

Ellensúlyozandó a tegnapi kimaradt edzést és a holnapra várható ünnepi könnyű futást mára hosszú futást terveztem, amire meglepő módon Árpikában partnerre leltem, sőt az elején apám is elindult velünk.
Az egyetlen bökkenő az volt, hogy Árpika ügyeletben van folyamatosan, így nem nagyon távolodhat el az autótól és a laptoptól, így egész végig Péter-halmon kellett köröznünk.
A futás elején éreztem, hogy nem vagyok valami remek formában, de ez nem is csoda, hisz telezabáltam magam bejglivel és rá szűk 3 órára már futottunk is. Terepre is bevitt Árpika kicsit ahol bukdácsoltam, burultam is egyet, de ami a legrosszabb, hogy a bokámat egyáltalán nem éreztem stabilnak.
Azért szép lassan teltek a kilométerek és úgy 50 perc tájékán kezdtem egész jól érezni magamat, egyre jobban ment a futás. A tempó az végig egész jó volt Árpikának köszönhetően, mert néha nagyon tolta. Volt olyan szakasz, ahol 4:10-4:20 körül roboghattunk és igazán lassú részek nem is voltak.
Sajnos a tervezett 20km nem lett meg, mert Árpikának elkezdte szétszedni a cipő a lábát és hazafutottunk. Én még mehettem volna tovább, de már eléggé kezdett vacakolni a gyomrom, így jobbnak láttam beérni ezzel a 18km-vel.
 
Összesen 18km, 80:59
 
Max. pulzus: 159
Átlag pulzus: 151
Megnyugvási: 35 (147/112)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.