Lépcső – Turul – Csemetéskert – Panoráma út

Egész nap igen komoly izomlázat éreztem az egész testemben a tegnapi edzéstől és/vagy focitól. Leginkább a lábamban és a hátamban éreztem, de még a hasamon is volt kicsi. Ezen kívül csak a bal nagylábujjam körme fáj kicsit, mert megtaposták tegnap, szóval kész roncsként indultam el az alapozás első edzésére, ráadásul egyedül kellett futnom.
Nagyon nem is volt kedvem elindulni, ami annak fényében, hogy még mennyi van hátra a célig, vagyis a hosszútávú OB-ig nem túl bíztató. Felmásztam a Turul lépcsőjén, majd balra indultam tovább és a földúton mentem a csemetéskert végéig, ahonnét az aszalton indultam ki a Panoráma út irányába. A lépcső igen kemény volt és nem is esett jól, de felküzdöttem magam, majd a tetőn már jobban élveztem a futást. Nem haladtam igazán gyorsan, mert a lábamat mg féltem, de azért nem is kocorásztam. A tempó akkor kezdett gyorsulni, mikor kiértem a Panoráma útra, ugyanis lefelé indultam rajta, hogy a tervezett 12km összejöjjön. Persze lefele nem igazán volt megterhelő a tempó, de utána igyekeztem síkon is megtartani, sőt talán még kicsit gyorsultam is. A Tesco felé jöttem ki a Győri útra, mert e-nélkül túl rövid lett volna a mai edzés.
Itt sem mentem persze igazán gyorsan, de közel lehetett 4:30-hoz a tempó és egész jól is esett. Persze azért itt-ott éreztem a lábamat, sőt szinte mindenhol éreztem a testemet kivéve a jobb bokámat.
Nyújtogattam egy keveset a futás után, sőt minimális hasizom erősítést is csináltam még, hátha használ valamit az izomláznak.
 
Összesen 12km, 220 szint, 57:37
 
Max. pulzus: 163
Átlag pulzus: 145
Megnyugvási: 55 (142/87)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.