Síkvölgy felé 6km

Ma egyedül mentem ki futni Tatabányáról és indulás után a már megszokott kellemetlen érzés volt a bokám környékén. Egyszerűen nem hajlik még visszafele a bokám, tehát a lábujjaimat nem tudom magam felé feszíteni, vagy legalábbis nehezebben és kevésbé.
Ez ugye futásnál nem a legjobb, így az első 1,5 – 2km-en kicsit fáj a futás, így pedig elég nyomorék a mozgásom. Ezzel óvatosnak kell lenni, mert más sérülést okozhat. Szerencsére mire bemelegszik a lábam, tehát max. 2km alatt elmúlik a fájdalom, így onnantól teljesen jó mozgással tudok futni. Érzem ugyan, hogy nem egyforma a két lábamra lépni, de ez már olyan minimális, hogy nem zavaró.
Az izomláz viszont annál inkább, de a bemelegítéssel ez is elmúlik.
A Síkvölgyi-temető felé mentem ki a bicikliúton, persze fejlámpával és 17 percnél fordultam. A visszafele már kifejezetten tetszett és néhol már 5 percesen belül is futottam. Összesen 33:33 lett a bő 6km.
 
Max. pulzus: 165
Átlag pulzus: 155
 
Holnap elindulok a Tájfutó Maraton győri sprint számán, de csak azért, mert nagyon akarok már térképpel futni. Célom, hogy ne én legyek az utolsó értékelhető, bár ez se nagyon vágna mellbe, ha ezt nem sikerülne elérnem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.