Durva izomláz és jobban eső 6km

Elég durva izomlázam lett a tegnapi futástól, mondhatni, hogy nem bírtam normálisan gyalogolni sem, ennek ellenére természetesen kimentem futni ma is. Sikerült apámat rábeszélnem, hogy jöjjön el velem, így kettesben futottunk Lőrincen, sőt még Péter-halmon is átvágtunk a Ledes fejlámpámmal.
Ez mondjuk még akkor is könnyelműség volt, ha nem lett belőle gond és a kőmorzsalékkal leszórt út elég sima is, de azért azthiszem jobb, ha maradok az aszfalton.
Elindulni elég nehéz volt, mert a bokám környékén még mindig kicsit fájnak a beszűkült izmaim és egyéb "alkatrészeim", de azért jelentősen jobban esett a futás, mint tegnap és a tempó is sokkal jobb lett. Már nem akart begörcsölni semmim, a vádlimmal nincs is semmi gond az izomlázat leszámítva. Az persze a combomban is megvan.
Másfél éve is ez volt, mikor a begyulladt fogam és a miatta kialakuló állandó betegségek miatt hagytam ki egy hosszabb időszakot. Akkor 4 nap futás után már a Főiskolás OB-t nyomtam és csak a hibáim miatt nem voltam dobogón.
Remélem most is hasonlóan gyorsan összekapom magam, bár most biztos nem fogok versenyezni. Pontosabban szombaton elindulok Győrben a Tájfutó Maratonon, de csak azért, hogy fogjak még idén térképet a kezemben.
Remélem pár nap után már nem fogom érezni, hogy történt valami a lábammal.
A 6km ezúttal talán még szűkebben volt meg és 29:51 lett.
Max. pulzus: 171
Átlag pulzus: 159
Megnyugvási: 43 (156/113)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.