Megszerelt bokarögzítő

Ma pestre mentem dolgozni és ettől kicsit tartottam is, mert legutoljára nem igazán tudtam jól közlekedni bokarögzítőben és cipőben. Most viszont sikerült úgy megvariálnom a helyzetet, hogy kényelmes lett a kettő kombinációja, így gyakorlatilag egész nap cipőben voltam. Igaz, hogy csak az kicsit kitágított Saucony cipő megy rám, amiben anno még maratont futottam, de legalább nem csak papucsban tudok huzamosabb ideig tartózkodni.
Így, hogy kényelmesen elvagyok cipőben még jobban érzem, hogy futnom kellene. Már párszor tettem is néhány futólépést, mikor ki kellett lépni valamiért, mondjuk azért, hogy elérjem a zöld lámpát.
Tiszta dili, de semmi fájdalmat nem érezek, még ezek alatt a futólépések alatt sem. Úgy érzem teljesen rendbejöttem és szerintem ha leragasztanám a bokámat, akkor már az egyéni OB-n is tudnék futni. Persze a bokarögzítő kicsit zavar, így például edzeni biztos nem lehetne benne, de most, hogy megszereltem már teljesen jól tudok benne mindent csinálni, még a korábban nehézkes lépcsőn lefelé közlekedés is probléma mentes.
Ha arra gondolok, hogy még 4 hét… brrr…
Kizárt, hogy szótfogadjak az orvosoknak és addig kibírjam mozgás nélkül. Már nagyon várom, hogy vasárnap megkezdődjön a gyógytorna Edittel, mert le fog döbbenni azon, hogy mindent tökéletesen meg fogok csinálni, akár egy egészséges ember.
Asszem a hétvégén sok emberrel fogok beszélni arról, hogy milyen következményei lehetnének, ha a CSB-n elindulnék.

“Megszerelt bokarögzítő” bejegyzéshez 3 hozzászólás

  1. Szia
    Neked mi történt a lábaddal?
    Nekem bokaszallag-szakadásom van és ha minden igaz pénteken felhelyeznek egy ilyen bokarögzítőt.Nagyon kényelmetlen?

  2. Szia.
    Ha visszaolvasol, akkor elég részletes képet kaphatsz a dolgokról.
    Röviden: részleges-bokaszalag szakadásom volt és a bokarögzítő egyáltalán nem volt kényelmetlen, miután beállítottam megfelelőre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.