Újabb vizsgálat a sportkórház orvosánál

Ma délután felmentünk Pestre a sportkórházba és ott egy újabb vizsgálaton vettem részt.
Tulajdonképpen csak megnézte, kicsit megtapogatta a lábamat az orvos és szerencsére nem ítélte súlyosnak az esetet. Szalagjaim elszakadtak, de csak részben és nem várható semmi bonyodalom. Mivel Edit velem volt meg is beszélték a gyógytornámat.
A sérüléstől számítva 2 hét teljes pihenő van, ami azt jelenti, hogy még ezen a héten nem tornázom, majd ezt követően 2 hét olyan gyógytorna jön, ami nem terheli a sérült részeket, csak "bemozgatja" a lábam. Nem tudom pontosan mi vár rám, mert repkedtek a szakszavak, de az a lényeg, hogy Edit tudja és ezért jó kezekben leszek. Az újabb 2 hét leteltével jöhet majd a bokám megerősítése különféle gyakorlatokkal, de ez megint Edit asztala lesz, mert gyógytornáról van szó. Azért nekem is meg kell majd tennem mindent, mert ha ezzel a tornával jól haladok, akkor már az első hete után futhatok, de a második után már mindenképpen.
Ez azt jelenti, hogy 5, vagy 6 hét teljes kihagyás lesz és az alapozást a tervek szerint, már november közepén elkezdhetjük majd Gerivel.
Bár a szám nem pont erről szól, de mivel épp ezt hallom a Queen-től: The show must go on

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.