Kisverseny a Turulnál

A Turulnál rendezett ma versenyt Tamás Peti és arra mentünk fel. Gerivel melegítettünk keveset, majd ezt én kiegészítettem még egy kevéssel a rajtom előtt, így összesen 15 perc bemelegítést sikerült összehoznom.
Nem igazán szép ez a terep, de ma valahogy nem volt ezzel gondom. Kerültem ugyan pár helyen, de alapvetően tetszett a futás.
A kettes pontra hibáztam egy kicsit, de nem volt olyan vészes, majd a hármason befogtam Gerit és Csőkör Zolit is. Mivel Geri elég sokkal ment előttem, így feltételeztem, hogy a pontot jó ideje keresik már és mivel nem igazán találtam a helyén ár indultam is tovább a négyes felé, mikor megláttam jóval lejjebb, mint kellett volna. Igazából azon az orron volt, amire jelölve volt, csak épp a térkép olyan katasztrofálisan gyenge, hogy az úttól legalább 2x olyan messze volt a pont, mint kellett volna.
Szóltam Gerinek, hogy jöjjön velem, hogy legalább fizikálisan legyen neki egy kemény edzése és talán abból is tanulhat valamit, hogy azt figyeli miként versenyzek. Szerencsére nem nagyon hibáztam innentől és a 10-es pontra menet még felfedezni véltem Gerit mögöttem. Mint a célban kiderült Csőkör Zoli futott mögöttem, mert Geri már egy átmenet múlva lemaradt.
A tizesen találkoztam Edittel és mondta, hogy épp most ment el Gyulai Zoli. Mivel fölfelé jött, így nem nagyon tudtam jobban tolni, mint eddig, de rövidesen megláttam Zolit. Még 2 átmenetig tartott, mire teljesen ráfutottam, de ő éppen túl jobbra húzott, így egyből elváltak útjaink. Belerohantam egyenesen Popey újabb hatalmas térképhibás részébe, így itt hagytam majd 3 percet és Zoli is ellépett. Végül 54:22-t mentem, ami nem olyan rossz idő a 8,5km-es pályán, de azért 50 alá simán beszoríthattam volna.
A cipő kicsit szétszedte a talpamat, így holnap a másik vacak cipőmben fogok futni, mert abból csak a szögek hiányoznak és a lábamat sem szedi szét.
Nagyon jó erőben érzem magam, néha már a fölfelékben is úgy érzem, hogy jól megy, ami nálam nagy szó. Az OB most már nagyon közel van és 2001-2002 óta nem voltam ilyen jó állapotban így ősszel. A sprintnél biztos jobban fekszik majd nekem a klasszikus és ha azt vesszük, hogy az előző 2 bajnokságon az első 5-ben voltam, akkor most nem lehet más a cél, mint a dobogó.
 
Összesen 13km, 350 szint, 69:22.
 
Max. pulzus: 175
Átlag pulzus: 166
Megnyugvási: 32 (164/132)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.