Technikai edzés Tatán a Cseke-tónál

Siettem haza munkából, mert a mai napra technikai edzést terveztünk Tatára a Cseke-tó parktérképpel.
Edittel és Gerivel hármasban mentünk át Tatára, ahol még beugrottunk térképért Takács Istvánhoz, majd a Cseke-tóhoz hajtottunk.
Gerinek már meg volt tervezve a pálya, így egyből elindult felvezetni, én pedig nekiálltam kitalálni neki egy pályát. Nem tűnt valami szépnek a terep a térkép alapján, így elég rövidke pályát sikerült terveznem, amit felvezetés közben még át is kellett alakítani, mert néhol bizony megváltoztak a dolgok. Közben persze kiderült, hogy az erdő nem olyan ronda, mint azt gondoltam, de a térkép hagy némi kívánnivalót maga után, ráadásul 7500-as amit én nem tudtam. Egyszer edzettem már itt még egy Szopori Éva féle tatai edzőtáborban, de akkor még nem volt róla térkép, így csak tókört nyomtunk.Tata - Cseke-tó technikai edzés
A felvezetés 18 perc lett, de ez nem kevés ácsorgást és lassú kocogást is tartalmazott, de bemelegítésnek jó volt.
Ezt követően Geri ment ki ugyanerre a pályára, én pedig követtem őt és beszedtem a szalagokat. Így igen kemény volt utána futni, mert nem volt valami gyors a pontfogás. Behúztam neki egy átmenetet keresztül a tavon és direkt a másik irányba indultam, hogy megtudjuk melyik a jobb útvonal. Geri eltalálta, mert jobbra került, így jól le is maradtam és végül 13:05 alatt teljesítettem a kört.
Pihentünk egy kicsit, majd nekiindultam a másik pályának és most Geri jött utánam és szedte a szalagokat. Jó kis pályát tervezett, mert be merte vinni a sraffozott részekre is, ami nem volt más, csak borostyán a földön elterülve, így jól lehetett benne futni. A tájékozódással csak kisebb problémák adódtak, de a futás valahogy nem ment, mint mostanában elég gyakran. Az apró szalagokat többnyire jól kikapkodtam, pedig nem sok látszott belőlük (kék szalag, néhol csak 5cm).
Geri jól megtekerte a pályát, mert nagyon nem akart véget érni. Ahol jobban kellett figyelni ott nagyon élveztem és még az se zavart, hogy sokszor nem vettem egyből észre a szalagot. A futósabb részek viszont nem tetszettek, nem igazán érzem úgy, hogy most képes lennék szenvedni. 21:46 lett a pálya, távot nem tudok pontosan, de nem is nagyon számít. Egy szuper edzés volt ez a mai és mindannyian élveztük. Gyönyörű a tó is, a park is. Megérte átjönni.
Levezettünk még bő 1km-t a tó partján.
 
Összesen 12km, 59:57.
 
Max. pulzus: 170
Átlag pulzus: 144

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.