Terepbemutató és megnyitó

A mai napon a hivatalos terepbemutató volt, amire szállítás busszal mentünk ki. Nem volt nagy meglepetés a terep, mivel pont ugyanott voltunk, ahol én már kétszer edzettem az edzőtáborok alatt.
Főiskolás VB terepbemutató térképSkulóval és Imivel kocogtunk ki a rajtig, ami az erdő szélén volt és minden különösebb bemelegítés nélkül indultam ki a terepre. Odafele fogtam a pontokat, amíg eljutottam a jó részig. Gondoltam nem árt megnézni a kicsit zöldebb részeket is és bár az eső után elég vizes volt az erdő, azért átverekedtem magam az alacsony fák között is. Elég sokan voltak az erdőben és a pontok is jól látszottak, így nem volt valami nehéz a tájékozódás. A mászás után ugyan rossz irányba futottam egy darabig, de egyből korrigáltam és az első technikás ponttól kezdve már nem is hibáztam. Megfutottam pár átmenetet és konstatáltam, hogy úgy ismerem már ezt a terepet, mint a tenyeremet. Mondjuk nem is csoda, hogy ennyire ismerős volt minden, mert volt pár közös pont az edzésekkel és pár nagyon közeli. Sok újat már nem tudott így mutatni a terepbemutató. Visszafele még megfogtam az útbaeső pontokat és a célhoz közeli odafele kihagyott pontot is. Levezetés közben csináltam pár repülőt is, majd öltözés után már szálltunk is fel a szállítás buszra.
Délután aztán a megnyitó következett, amire kölcsön melegítőinkben vonultunk fel. Enyhén szólva vontatott volt az esemény, ami nem meglepő, mert mindig az, de most talán még hosszabb volt, így nagy részét a padon és a földön ülve töltöttük. Szép Kassa belvárosa, de most ez túlságosan nem érdekelt, akárcsak a hosszú beszédek, vagy a műsor.
 
Line Hagman az egyetlen látnivalóFőiskolás VB megnyitó 
Szerencsére Imi elment Áronnal a Welcome Party-ra így nekem két vacsorajegyem volt és be is nyomtam mindkét spagettit, nehogy a szegényes ellátáson múljon a verseny. Jön a nagy nap!

Összesen 7km, 200 szint és 43 perc.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.