Újra a töbrök között

Fekete Zsuzsi tervezett egy pályát ma délelőttre az egyik Szilice melletti terepre, amit Bogos Tomi vezetett fel ezúttal WC papírral. Igen későn keltünk fel, így már elmúlt dél, mikor Tomi nekiindult a felvezetésnek, majd rövidesen az eső is igen rendesen eleredt, így bosszankodhattunk, hogy miért nem edzettünk korábban. Szerencsére a fennsík szélén a buszmegállónál van egy remek kis bódé, amiben kényelmesen elfértünk és nem is áztunk meg.Szlovák edzőtábor 3. pálya
Mielőtt elindultunk volna a pályára beestek a Szlovák válogatott lányok, akik igen rendesen eláztak. Visszaszállítottam őket a szilicei szállásukra, majd egy másik körben az addigra beérkező fiukat is, köztük Bartak Lukast, akivel időközben Skulóék megbeszélték, hogy délután együtt fogunk edzeni.
Az eső közben elcsendesedett, így nekiindultam a pályának. Rögtön a kettesre hibáztam egy nagyobbat, úgy 3 percet, de utána jól ment a tájékozódás és a futással sem volt különösebb gond. A pálya végén még túlfutottam az egyik ponton és két helyen se láttam meg a szalagot, de azért innentől jól haladtam és a bő 8km-es pályán mentem végül 63 percet.
A nem túl nyerő időjárás ellenére élveztem a futást és éreztem magamban erőt is, így már nem estem keltem úgy a pályán, mint az első edzőtáborban. A tájékozódással sincsen különösebb gond, ha rendes pontok lesznek kint, akkor nem lesz semmi gond, csak jól rá kell koncentrálni a versenyre.
 
Összesen 10km, 300 szint, 63 perc.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.