Fáradtan egy térképes edzés

Nem sokat pihentem a két edzés között és úgy éreztem, hogy teljesen kész vagyok, így nem akartam rendesen tolni a pályát. Szávával és Áronnal kocogtam ki a rajtig, majd egyszerre is rajtoltunk el. A pontokra már nem is tettünk ki semmit, így csak egy egyszerű térképes edzés lett ebből a futásból.
SziliceA pontokon mindig bevártam a többieket, így amolyan résztáv szerűség lett a dologból, bár ez is csak egy közepes versenytempóra volt elég és csak a hármas pontig tartott, majd a négyesre Áronnal együtt mentem, végül otthagytam őket és egyedül kocogtam tovább a pályán. Annyira nem is ment rosszul a futás, de normális tempót nem tudtam magamra eröltetni. Az ötös pont előtt jól kiment a bokám, de ez nálam csak a szokásos kibicsaklás volt, mert 1 perc múlva már nem is éreztem. Innentől aztán végképp nem erőltettem a dolgot és végigkocogtam a pályát, majd visszafutottam a kocsihoz.
Ez a mai nap arra volt jó, hogy kicsit helyre tegyen és tudjam mire számíthatok, mind fizikálisan, mind a köveket illetően, valamint, hogy 2 hét múlva a következő edzőtáborban már odafigyeljek, hogy kipihenten essek neki az edzéseknek.
 
Összesen 7km, 200 szint és 65 perc.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.