Technikai edzés a Gém-hegyen

Tegnap este legyúrta Edit a vádlimat, így nagyon lazának éreztem magamat, ráadásul a nap is szépen sütött az előző napok esőzése után. Ez utóbbi miatt ma lehetővé vált a rég tervezett techinikai edzés, vagyis a tavaly őszi Düdü féle ablakos pályák, a Gém-hegyen. Geri, Edit, Bence és én mentünk ki kocsival. Mivel én már megcsináltam ezt az edzést anno, így a felvezetést értelemszerűen én vettem a nyakamba normál térképpel, Geri pedig az eredeti térképpel csinálta az edzést, míg Edit Bencével futott. Sikerült 2 pontot rossz helyre tennem. Egyiket még aztalnál elrajzoltam, (csak régi térkép volt a felvezetéshez) , másikat pedig a dzsuvában rossz gödörbe tettem.

Felvezettem a 3 pályát. Mindenhova tettem ki WC papírt, pedig a pontok felén még megvolt a megkopott fél éves edzőbója. Azért ez nem volt egy villám futás.

Közben Geri már meg is csinálta az első pályát, így én a 2. és 3.-ra csatlakoztam csak hozzá. Futottam utána és figyeltem, hogy mit csinál. Nekem így ez az edzés leginkább egy könnyű terepfutás volt. Az edzés jellege nem tette lehetővé, hogy kihajtsuk magunkat, de én nagyon jól éreztem magam. Nagyon könnyedén mozogtam a terepen.

Utána már csak visszafutottunk, Edittel, Gerivel és Bencével.

Max. pulzus: 161
Átlag pulzus: 130
Összes idő: 1:43:45

Kilómétert nehéz megsaccolni, de úgy 15km lehetett 240m szinttel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.