Váltakozó a nagy út előtt

Ma sem lazsálhattam. A múlt heti váltakozóhoz hasonlóan ma is 5km váltogatás várt rám. Szerencsére Balu is velem tartott, így az edzés egész gyorsan telt. Még épp világosban csináltuk az edzést, amit a Kertvároson át futva kezdtünk, hogy aztán az ipari parkban fussuk meg az edzés lényegi részét. Elég mocsok idő volt, mert vízszintesen esett a hó, néha havaseső, ami persze a földön nem maradt meg.
Az első fele a váltakozónak egész jól ment, még a fölfelét is jól bírtam. Fordulás után azonban jött a szembeszél és kicsit küzdős lett a hátralevő rész. Nem szenvedtem igazán, de egyáltalán nem élveztem és csak a végét vártam.
Az 5km (4960m) váltakozó 20:59 lett, ami 4:13-as átlag, tehát jobb, mint a múltkori. Az átlagpulzus maradt (168), de a max. kicsit alacsonyabb volt most.
Levezetésnek aztán volt még bő 2km hazáig.
 
Most egy ideig szünet következik az edzésnaplómban, amit csak február végén fogok pótolni. 10 napra elutazunk Edittel Mauritiusra, hogy ott összeházasodjunk. Nem tudom mennyit fogok tudni futni, de azthiszem most nem is ez lesz a lényeg!
Jön a nyár, a fehér homokos tengerpart, no meg az esküvőnk!
 

Max. pulzus: 176
Átlag pulzus: 155
Átlagtempó: 4:49
Összesen 13km, 63:21

“Váltakozó a nagy út előtt” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Sziaa!

    Olvastam jópár bejegyzésedet, hát szó mi szó jócskán kitartó ember vagy,gratula 🙂 Amin viszont megakadt a szemem, hogy Harkányi.. az én vezetéknevem is az, pedig nem egy sokszor emlegetett név. 😀 Az esküvővel kapcsolatban pedig nagyon sok boldogságot Nektek. :):)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.