Gerivel egy kicsit őrült 13-as

Délután Gerivel mentünk ki futni egy könnyűt a hegyre és bár elvileg csak 10km-t terveztünk több lett belőle. Az elején valami szörnyen ment a futás és a lépcső is pocsékul esett, bár a fölfelé 5:48 lett (157-es átlagpulzus), ami egész elfogadható, igaz majd meghaltam.
A Kisréti vadászházhoz tettünk egy kört, majd visszafelé a csemetéskert után megnyomtuk a felfelét. Kegyetlenül megpörgettem, Geri nem is nagyon tudta követni, bár küzdött ő is rendesen ezen a kb. 300 méteren. Érdekes volt, hogy a lábaim nagyon mentek és csak a végén kezdtem nem kapni levegőt, majd persze jól bezsibbadtam már megállás után. Ilyet rég éreztem, mert még a kezem is majd leszakadt.
Én még kitaláltam, hogy repülőzzünk kicsit, amit Geri másfelé tervezett, mint én, így kerültünk ki a kisréthez, ahol nyújtogatni szoktam néha és innen újabb ötlettől vezérelve felugrottunk a Bányász kilátóba. Visszafelé a nagyúton csináltunk jópár repülőt, így végül egész jó kis edzés lett és ami legalább ilyen fontos jókedvűen edzettünk.
 
Összesen 13km, 300 szint, 69:32
 
Max. pulzus: 173
Átlag pulzus: 132
Megnyugvási: 45 (138/93)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.