Temetők felé a városban

A tegnapi nap után óvatosságból aszfalton mentünk ma futni Gerivel és 16km-t terveztünk, bár azért benne volt a pakliban, hogy nem lesz meg annyi. A Síkvölgyi temető felé indultunk, majd balra kanyarodtunk és egész a Győri út melletti temetőig mentünk, majd a Győri út mellett jöttünk vissza. Egy kicsit érzem a torkomat és aggódok, hogy ebből megfázás lesz, ráadásul a futás is nagyon nem ment, de legalább a bokámmal nem volt semmi gond. Persze elindulni nem volt valami kellemes és féltem is a lábam jobban, mint a tegnapi futás előtt, de legalább tudok edzeni. Ami a legfurább az az, hogy bal oldalt elöl fáj a bokám, akár nyugalomban is, pedig a szalagok jobb oldalt kívül sérültek anno. Nem tudom miért lehet, de Edit nyugtatgat, hogy majd elmúlik.
A mai edzés végül csak 15km lett, de elég is volt ennyi. A tempó mindennek ellenére nem volt rossz, mert az utolsó 5km-n éppenhogy csak kicsúsztunk a 4:30-as tempóból.
 
Összesen 15km, 60 szint, 69:53.
 
Max. pulzus: 164
Átlag pulzus: 151
Megnyugvási: 49 (149/100)

“Temetők felé a városban” bejegyzéshez 2 hozzászólás

  1. Sziasztok,
    akkor megpróbálok írni a lev.listába.
    De azért itt is megkérdezem: mikor lesz a héten tornatermi edzés? Szombaton futok haza Tb-ról, vasárnap 25 km körüli.
    Üdv: Á.P.

  2. Szia!

    Geri küldött már e-mail-t minden érintettnek arról, hogy szerdán 7-től 8-ig lesz tornatermi edzés a Dózsa György Ált. iskolában. Előtte 6-tól futunk onnan együtt. (opcionálisan)
    Ezt mind te is tudod, de hátha valaki itt olasva kap hozzá kedvet. 🙂

    Zoli

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.