Boka pihentetés egész nap

A mai nap itthon üléssel telt. Nem mentem sehova és pihentettem a bokám.
Szerencsére a Xilox nevű szernek köszönhetően nem fáj a lábam még akkor sem ha rálépek, de azért rendesen gyalogolni még mindig nem tudok. Nem hajlik a bokám, bár úgy érzem ez csak azért van, mert nagyon meg van duzzadva.boka - 1 nappal a sérülés után
Estére kicsit be is lilult a bokám alja, de nem tűnik vészesnek. Ami még érdekes, hogy a duzzanat szép lassan csúszik egyre lejjebb, így most már a lábfejem dagadt, a bokám feletti rész pedig egészen rendbejött.
Borogatom a lábam, kenegetem a Flectorral, de látszólag semmi hatásuk. Már nagyon nem bírok egyhelyben ülni egész nap, főleg a jobb lábam van teljesen elmerevedve és a seggemet ültem szét.
Este tornáztattam kicsit a bokámat, mert Edit szerint azzal nem árthatok neki. Ez már akár tekinthető edzésnek is.
Attól azért tartok, hogy nem csak a kondimat vesztem el, hanem néhány kilót fel is szedek.

“Boka pihentetés egész nap” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Szia,
    akor nincs más hátra, mint gyógyulni, jó gyorsan.
    A múltkori felvetésedre reagálva: tényleg jó lenne valami oldal ahol a megyei futók összebeszélhetnek edzés ügyében. Alapozáskor Tata környékén sokszor 3-5-en futunk hosszút hétvégén, főleg Tardos, D.miklós, V.szőlős felé.
    Bár én már megint az abbahagyásba gondolkoztam, de ahogy ismerem magam és a Kokó haverom (vele csináltam végig a tavalyi alapozást és ő 2:30-at futott maratonon) futunk idén is majd rendesen. Ő is Szomódon lakik. Szóval akár itt is konzultálhatunk mindig vagy majd ti Gerivel kitaláltok valamit.
    Akkor jobbulást: Á.P.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.